24-uurs zorg Soest

24-uurs zorg in Soest kan een belangrijk verschil maken in uw situatie. Wanneer u van onze zorgverleners namelijk deze kwalitatieve particuliere thuiszorg ontvangt, hoeft er niet langer een familielid te zijn dat alle verzorging en verpleging op zich moet nemen. Wij nemen alle zorg uit handen en bieden u een veilig en vertrouwd gevoel. Niet alleen ondersteunen we u met verpleging, ook gaan we met u mee naar de huisarts of ziekenhuis en helpen we u bij het koken en het boodschappen doen. Wij zorgen er graag voor dat u uw dagelijkse routine zo veel mogelijk in stand kunt houden.

In vertrouwde omgeving blijven

Wanneer u door ziekte, ouderdom of een handicap in een lastige positie terecht komt, bent u misschien bang dat u naar een zorginstelling moet verhuizen. Die gedachte is voor veel mensen benauwend. Ook als u niet alles meer zelf kunt, is er de mogelijkheid om gewoon thuis te blijven wonen. Zuster Jansen zorgt daar graag voor. In veel gevallen kunnen wij het verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs volledig vermijden. Wilt u graag weten wat de 24-uurs zorg in Soest van Zuster Jansen voor u kan betekenen? Neem dan telefonisch of digitaal contact met ons op, wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen doen.

Optimale vertrouwensband

Onze professionele zorgverleners werken in teams van maximaal vijf personen per zorgvrager. U ontvangt altijd dezelfde mensen bij u thuis en bouwt een optimale vertrouwensband met ze op. Daarnaast werken we niet met wachtlijsten, wat betekent dat u al snel op onze zorg kunt rekenen. Naast 24-uurs zorg in Soest bieden wij ook andere kwalitatieve zorgvormen, zoals zorg bij de ziekte van Alzheimer en particuliere thuiszorg. Voor een volledig overzicht van ons zorgaanbod kijkt u op de website. Informatie verkrijgen of direct zorg aanvragen kan digitaal of per telefoon.

Lees meer bij Zuster Jansen
Laatste Artikelen
ARCHIEF
24-uurs zorg zoals u dat wenst