Zorg bij de ziekte van Alzheimer Soest

De ziekte van Alzheimer gaat gepaard met een specifiek ziektebeeld, dat zich per persoon in een andere mate en een ander tempo manifesteert. De zorgverleners van Zuster Jansen weten als geen ander om te gaan met de kenmerken van Alzheimer en bieden u dan ook de beste zorg bij de ziekte van Alzheimer in Soest. Heeft u de diagnose ´Alzheimer´ gesteld gekregen, of is één van uw naasten dit overkomen? Neem dan contact op met Zuster Jansen voor de beste particuliere thuiszorg.

Altijd een veilig en vertrouwd gevoel

De zorg bij de ziekte van Alzheimer die Zuster Jansen biedt, wordt volledig afgestemd op de specifieke situatie. Omdat het om particuliere thuiszorg gaat, bepaalt u zelf hoeveel zorg u krijgt en wanneer dat gebeurt. U ontvangt steeds dezelfde mensen bij u thuis omdat wij werken met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners. U bouwt een band op met de zorgverleners die bij u thuis komen. Niet alleen voor u, maar ook voor uw familieleden is het prettig dat wij bij u langskomen. Ook zij zijn vaak gebaat bij enige ondersteuning, omdat Alzheimer een ingewikkelde en ernstige vorm van dementie is.

Zorg op korte termijn, zelfs met spoed

Zuster Jansen is gespecialiseerd in intensieve thuiszorg. Dit betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor andere, uitgebreide vormen van kwalitatieve thuiszorg. Zo bieden we ook 24-uurs zorg in Soest, of terminale thuiszorg. Hoe gaan wij te werk? Wanneer u belt met Zuster Jansen om zorg aan te vragen, krijgt u onze zorgcoördinator aan de lijn. U bespreekt samen de situatie en hoort direct wanneer we voor u kunnen komen zorgen. Dit is altijd op zeer korte termijn, omdat Zuster Jansen niet met wachtlijsten werkt. Als het nodig is kunnen we zelfs met spoed starten met passende zorg.

Lees meer bij Zuster Jansen
Laatste Artikelen
ARCHIEF
24-uurs zorg zoals u dat wenst