Particuliere thuiszorg Soest

Particuliere thuiszorg in Soest is bij Zuster Jansen in verschillende vormen aan te vragen. Zo is Zuster Jansen gespecialiseerd in 24-uurs zorg, maar kunt u ook bij ons terecht voor de beste zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Wij begrijpen dat iedere situatie verschillend is en dat hier verschillende benaderingen voor nodig zijn. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om altijd passende zorg te bieden, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken we uw situatie en kunnen we direct aangeven wanneer we met een zorgplan kunnen beginnen.

Zorg in de breedste zin

Onze particuliere thuiszorg in Soest is zorg in de breedste zin van het woord. Schakelt u ons bijvoorbeeld in voor 24-uurs zorg, dan kunt u ook echt dag en nacht op ons rekenen. We zorgen er niet alleen voor dat u zo goed mogelijk verzorgd en verpleegd wordt, maar dat u ook ondersteund wordt bij dagelijkse handelingen en uitstapjes. Uw persoonlijke behoeften zijn altijd de leidraad voor ons zorgplan.

Verblijven in uw eigen omgeving

Ook bij de wat meer specialistische vormen van thuiszorg, zoals zorg bij Alzheimer en terminale thuiszorg, kunt u altijd rekenen op onze zorgverleners. Zij hebben affiniteit met uw specifieke situatie en werken in kleine, vaste zorgteams om de vertrouwensband optimaal te versterken. U bent dus altijd in goede, vertrouwde handen. Het ontvangen van onze zorg kan betekenen dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen, maar gewoon in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Niet alleen voor u, maar ook voor familieleden zijn wij zo een prettige ondersteuning. Wilt u meer weten over ons zorgaanbod, kijk dan op onze website. Ook als u direct zorg wil aanvragen, kan dat via de website of telefonisch. U krijgt dan onze zorgcoördinator aan de lijn.

Lees meer bij Zuster Jansen
Laatste Artikelen
ARCHIEF
24-uurs zorg zoals u dat wenst