Terminale thuiszorg Soest

Terminale thuiszorg in Soest is uniek en vereist een andere benadering en aanpak dan bijvoorbeeld zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wanneer terminale thuiszorg nodig is gaat de situatie vaak gepaard met veel emotie, waardoor het vaak ook voor familieleden erg zwaar wordt. Wilt u niet dat zij de zorg voor u op zich hoeven te nemen? Dan kunt u het beste contact opnemen met Zuster Jansen. Onze professionele zorgverleners hebben affiniteit en ervaring met de specifieke omstandigheden en weten als geen ander hoe ze hiermee om moeten gaan. Wij verplegen en verzorgen u zo goed mogelijk, waardoor u zich kunt concentreren op de zaken die echt belangrijk zijn in de laatste levensfase.

Zorg met aandacht en respect

Zuster Jansen biedt zorg met aandacht en respect. Uw wensen en behoeften staan centraal, maar ook uw familie wordt ondersteund. Niemand hoeft de taak van mantelzorger op zich te nemen, terwijl u alle zorg krijgt die u nodig heeft.

Wij kunnen ervoor zorgen dat u niet in een hospice hoeft te verblijven gedurende deze moeilijke periode, maar dat u gewoon in uw vertrouwde omgeving kunt verblijven. Thuis blijven in de laatste levensfase is eveneens zwaar en intensief, maar veel mensen verkiezen dat boven het verblijven in een hospice. Wanneer u ons inschakelt, werken wij nauw samen met uw (huis)arts en transferverpleegkundige. Zo bent u verzekerd van de meest complete zorg.

Vraag ons gerust

Wanneer u of uw partner/familielid terminale thuiszorg nodig heeft, kunnen wij deze zorg al snel regelen. Bij ons komt u namelijk niet op een lange wachtlijst te staan, waardoor we al op korte termijn de benodigde zorg kunnen bieden. Naast terminale thuiszorg in Soest zijn we ook gespecialiseerd in 24-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Welke zorgvorm u ook nodig heeft, Zuster Jansen biedt de oplossing. Neem telefonisch of digitaal contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk helpen.

Lees meer bij Zuster Jansen
Laatste Artikelen
ARCHIEF
24-uurs zorg zoals u dat wenst